1. Acceptarea termenilor si condiţiilor


Accesul la  utilizarea acestui site și a produselor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui site  sunt supuse următorilor termeni şi condiții. Prin utilizarea siteului , sunteți de acord cu toți termenii de utilizare , care pot fi actualizaţi în orice moment. Trebuie să verificați această pagină periodic pentru a lua cunoștință  orice modificări survenite.

Disponibilitatea siteului este cu titlu temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciile fără preaviz. Nu vom fi răspunzători în cazul în care pentru orice motiv, acest site va fi indisponibil pentru o perioadă.  Acest site poate conține link-uri către alte site-uri, care nu sunt operate de www.fashion-room.ro  Nu avem niciun control asupra site-urilor legate și nu ne asumăm responsabilitatea pentru ei sau pentru orice pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea lor de către dumneavoastră . Utilizarea de către dvs. a site-urilor legate vor fi în conformitate cu termenii de utilizare și servicii de conținut în fiecare astfel de site.

Pentru a putea face cumpărături pe acest site este nevoie să vă înregistraţi cu username şi parolă. Prin deschiderea unui cont pe websiteul nostru  confirmaţi că aveţi vârsta minimă de 18 ani  la data înregistrării şi vă asumaţi corectitudinea datelor furnizate.   Este de datoria dvs. să vă asiguraţi securitatea  parolei  pentru a nu întâmpina utilizarea neautorizată a contului dvs de către alte persoane.   

 

  1. Drepturi şi obligaţii ale consumatorilor

 

Vă asigurăm o informare cât mai corectă asupra produselor pe care le comercializăm, astfel încât să aveţi  o imagine completă asupra serviciilor pe care vi le oferim.  Vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare despre articole şi procesul de livrare.  De asemenea în calitate de consumator aveţi descrise condiţiile de retur ale produselor la punctul 8.

 Ca şi obligaţii, nu veți comite sau încuraja o infracțiune penală , transmite sau distribui un viruşi , troieni , viermi , sau orice alt material care este rău intenționat , dăunătoare tehnologic , în încălcarea de încredere sau în orice mod ofensator sau obscen; hack în orice aspect Serviciului , date corupte , cauza disconfort pentru ceilalți utilizatori.  Nu veţi încălca drepturile de proprietate,  şi nu veţi trimite niciun material publicitar sau de promovare nesolicitate , denumit în mod obișnuit ca " spam" , sau încercarea de a afecta performanța sau funcționalitatea oricărei facilități informatice de  accesat prin intermediul acestui site . Încălcarea acestei dispoziții ar constitui o infracțiune și www.fashion-room.ro  va raporta orice astfel de încălcare a autorităților competente de aplicare a legii și  va dezvălui  identitatea dvs.
 

  1. Rezervarea drepturilor de proprietate intelectuală


Drepturile de proprietate intelectuală asupra  software-ului  și conținutului (inclusiv imagini fotografice), puse la dispoziție prin intermediul acestui site rămâne proprietatea www.fashion-room.ro  sau a licențiaților săi și sunt protejate de legile dreptului de autor și tratatele din întreaga lume.  Nu aveți permisiunea de a publica, manipula, distribui sau reproduce, în orice format, nici a conținutului sau a copiilor care apar pe acest site şi nici nu puteţi folosi orice astfel de conținut în interes comercial.
 

  1. Limitarea răspunderii


Materialele afişate pe acest site sunt furnizate fără nici o condiție sau garanție cu privire la exactitatea acesteia. Poate exista posibilitatea unor diferenţe între imaginea produsului prezentat pe site şi produsul fizic. Aceste diferentţe pot apărea uneori în ceea ce priveşte nuanţa culorii.

De asemenea nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor afişte pe site.

În cazul imposibilităţii livrării produselor sau a deteriorării lor pe parcursul livrării clientul nostru ne poate cere returnarea eventualelor sume de bani plătite în avans, dar nu are dreptul la alte despăgubiri.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă primită din partea unui client sau unui grup de clienţi care au ca scop abuzul de serviciile noastre.

Nu ne asumăm responsabilitatea cu privire la conformitatea produselor comercializate.

Pentru orice plângere sau reclamaţie ne puteţi contacta, urmând ca să evaluăm soluţionarea cazului dvs. 

 

  1. Drept aplicabil

Prin înregistrarea sau utilizarea acestui site  sunteți de acord că acești Termeni și Condiții și orice litigiu care rezultă din utilizarea de către dvs a acestui site sau a produselor sau serviciilor noastre vor fi soluţionate în instanţă, în conformitate cu prevederile legilor în vigoare.

 

  1. Securitatea datelor cu caracter personal

în calitate de operator, conform prevederilor legale în vigoare,  www.fashion-room.ro  are obligaţia de a respecta caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane. Datele dvs. cu caracter personal care sunt introduce în sistemul informatic sunt asigurate de un nivel înalt de securitate.

Protectia datelor cu caracter personal este asigurata in Romania de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

        7. Procesul de comandă. Livrarea şi plata


Comanda:

 Prin plasarea unei comenzi se consideră că aţi citit şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţle siteului. Pasul următor este cel în care veţi fi sunat pentru confirmarea comenzii dvs. Veţi fi responsabil pentru a asigura acuratețea detaliilor furnizate pe formularul de comandă și nu vom accepta o comandă dacă nu sunt toate detaliile completate în formularul de comandă sau nu au fost introduse corect.

 Livrarea şi plata:

Din momentul în care comanda s-a confirmat termenul de livrare este de 24 de ore.

Plata produselor se face la livrare prin sistem ramburs. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.  Pentru comenzii mai mari de 100 RON, transportul este asigurat de noi, în cazul in care suma cumparatorilor nu depaseste totalul de 100 ron veti plati dvs taxele de curierat. Informatii despre taxele de curierat veti gasi la rubrica "Informatii despre livrare"

 

 

 

  1. Condiţii de returnare

Raportul comercial dintre cumpărător şi siteul nostru este reglementat oficial prin legea 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea contractelor la distanţă.

Conform politicii de retur:  “Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”  Singurul cost care cade în sarcina consumatorului fiind cheltuielile de transport . Termenul  de 10 zile  lucrătoare este considerat din momentul  primirii lor de către consumator, acesta are obligativitatea de a ne  returna produsele cumpărate î n ambalajul original, fără ca produsele să prezinte urme de folosire.

În cazul în care măsura produsului comandat nu se potrivește, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei mărimi nepotrivite, înlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, în cazul în care mărimea dorită este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, vă puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preţ. Taxele de livrare sunt suportate de către client în cazul în care măsura este nepotrivită, de aceea vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda dacă aveți întrebări referitoare la  mărime. 

Garanţia pentru produsele comercializate de noi este de 30 de zile şi se aplică doar pentru produse care nu au fost purtate excesiv şi care au căpătat un defect din cauze ce ţin de producător şi nu de utilizator. În momentul în care se solicită garanţia este necesară trimiterea produsului împreună cu certificatul de garanţie şi factură însoţit de ambalajul original.

 

 

 

  1. Încetarea

Aceşti termeni sunt valabili până în momentul rezilierii lor de către dvs. sau de către www.fashio-room.ro  Aveţi posibilitatea de a rezilia acest contract în orice moment doriţi.

De asemenea ne garantăm dreptul de a rezilia Acordul cu orice utilizator care nu respect termenii şi condiţiile noastre, fără o notificare prealabilă, prin restricţionarea accesului la site.